viktttorija wrote:Pamenu ir man 6kl dalino. Kitais metais vel bus tokia paskaitele, tik ten jau labiau pasakos apie lytinius santykius ir kiek girdejau is kitu tj sake kad si kart duos jau tamponu o nebe paketu
meškutis wrote:O kurioje vietoje jums skauda pilvo apacia pries ar per mėnesines? Gal labiau kairėje pusėje? Ypač skauda judant? Mane dažnai kamuoja tokie skausmai. Nežinau ar verta dėl jų susirūpinti ir kreiptis į gydytoja, ar jie yradėl brendimo.
na pilvo apačioj,man ir dažnai skauda-manau greit bus dėl to ir skauda
viktttorija wrote:Tai bus 9 klaseje
Liuciukas wrote: meškutis wrote: O kurioje vietoje jums skauda pilvo apacia pries ar per mėnesines? Gal labiau kairėje pusėje? Ypač skauda judant? Mane dažnai kamuoja tokie skausmai. Nežinau ar verta dėl jų susirūpinti ir kreiptis į gydytoja, ar jie yradėl brendimo. na pilvo apačioj,man ir dažnai skauda-manau greit bus dėl to ir skauda
meškutis wrote: O kurioje vietoje jums skauda pilvo apacia pries ar per mėnesines? Gal labiau kairėje pusėje? Ypač skauda judant? Mane dažnai kamuoja tokie skausmai. Nežinau ar verta dėl jų susirūpinti ir kreiptis į gydytoja, ar jie yradėl brendimo.
Liuciukas wrote:O paklausiu ne i tema kiek tau metu?